Zöld almás Shishasyrup

Feladó: Keszthelyi Gábor

Termék: Zöld almás Shishasyrup

Csomagolás, külső: A csomagolás frappáns, egyszerű, de nagyszerű. Jól látható, hogy milyen ízesítésről van szó, hogy mennyi szirup áll még a rendelkezésünkre. Jól zár, sehogy sem sikerült zavarba hozni, akárhogy ráztam. Egyedül a magyar nyelvű leírás nem nyerte el a tetszésemet. Mondanivalójával nincsen baj, azonban szerintem az ízvilágot bemutató matricához hasonló grafikával pofásabb lenne. ( 9/10 )

Illata: Az illata nekem nagyon tetszett. Egyből felismerhető benne a zöld alma frissessége. Elég erős, talán egy picit túl erős is beleszippantani, akik még nem találkoztak ilyesmivel, és beleesnek abba a hibába, hogy belenyomják orrukat a flakonba, kicsit meglepettek lehetnek az “illathurrikától”. Épp emiatt az erősség miatt lett nálam “csak” 9-es. ( 9/10 )

Ízről: Az íze abszolút rendben van. Nem túl hivalkodó, mégis határozott. Ahogy az ember szájába ér a füst, azonnal érezni lehet a zöld almát. Kifújás után is jó, picit édeskés szájízt hagy maga után, ami nekem picit műnek hat, de tetszik. Mikor még nem volt saját vízipipám, volt dolgom több almás ízzel is, eddig ez a változat nyerte el legjobban a tetszésemet. ( Picit mű, de nagyon finom íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~60-70 perc

Körülmények: Kezdő vízipipásként (még ez az első sajátom) a kezdők slágerével, egy 55 centiméteres Top Markkal, a hozzá járó gyári tartozékokkal próbáltam ki ezt a szirupot. A kerámia is még a gyári, egyiptomi kerámia. Figyelembe véve, hogy az ízvilág egy phunnel, vagy egy vortex kerámiával az élmény tovább fokozható, úgy gondolom, nagyon jó termékről beszélünk. A beltéri használat után kellemes illat maradt a lakásban, semmilyen zavaró szag, vagy füst nem maradt bent.

Egyéb: Összességében azt tudom mondani, hogy mind a Shisharoma, mind a Shishasyrup meggyőztek. A korábban vásárolt muskotályos szőlő Shisharoma köveit megtisztítva tökéletes natúr kavicsokat kaptam, melyek jól ízesíthetőek. Korábban természetesen dohánnyal tömött vízipipákkal volt dolgom, azonban nemdohányzóként a saját pipámban ezentúl valószínűleg kizárólag ezeket a termékeket fogom használni. Ár-érték arányban véleményem szerint a ma beszerezhető termékek közül ez a termékcsalád a legerősebb. Aki még nem próbálta, csak ajánlani tudom. Jó kísérletezést mindenkinek, én biztosan folytatom!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.