ShishaSyrup – Rum & Cola, avagy rumos kóla

Feladó: Tamás Ákos

Termék: ShishaSyrup Rum+Cola

Csomagolás, külső: Szép. Tetszik, nem tartalmaz semmilyen felesleges infót, de ami kell az ott van. Látom a cuccot, ez jó, mert tudom, hogy mit veszek! Egész jó ( 9/10 )

Illata: Naggggyon finom már az illata! Talán kicsit dominál a kóla, de ez nagyon jó, nincs műanyag íze… Talán kicsit erős ha sokáig szagoljuk, de akkor is… Ez nagyon jó! ( 10/10 )

Ízről: Coke+Cherry-hez tudnám hasonlítani,vagy tényleges rum+kólához. Az íze szerintem erősebb a coke+cherry syrupnál, de nem túl erős, pont jó! Az elején kicsitgyengélkedett, aztán már egész jó lett! Az íze semmit nem gyengült, egyszer kipróbálom természetes szénnel, mert az öngyulladós 60 percet bírt kb. és végig jó íze volt. ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~60-70 perc

Körülmények:

Nargilem NP450(hideg csapvíz)
Tangiers phunnel(medium)(peremig tömve,a közepére nem tettem lyukakat)
4 réteg alufólia+konzol
Hoohak Pro Grip szívócső
40mm-es three kings szén.
Átlagos szobahőmérséklet

Egyéb: A füstről még nem volt szó. Bő füstöt ad,vaj fehéret, szép tömöret. Karika fújására alkalmas. Semmi kölünbség nincs a dohány füstje és e között. A legjobb aroma, szerintem. (a cherry+coce vetekszik vele,de ez erősebb,  nekem jobban bejön, a cherrys változat lágyabb jóval) Bulikba ajánlom,illetve szerintem egy kis kalózzenét hallgatva nagyon jól el lehet vele lenni. 🙂 (Különösen Assassins Creed IV-ezéskor:D)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.