ShishaSyrup – 2 alma aroma

Feladó: Csonka László

Termék: Shishasyrup – 2alma

Csomagolás, külső: A szirup csomagolása röviden tömören tökéletes, mivel teljesen megfelel a feladatra. Nincs túlbonyolítva, de nincs is agyonbutítva. Bár végül is mit is várjunk egy flakontól..:D A szirup felmatricázva egy szép zöld és egy szép piros almával, ami teljesen sugallja hogy milyen ízű az ízesítő. Az adatok is fel vannak matricázva a flakonon. Ahogy elnéztem a többi tesztet onnan véve egy kis ihlet.: A flakon tökéletesen zár, nem folyik ki belőle a szirup és nem is törik össze. Nem érződik ki belőle az illat felbontás előtt csak amint kinyitom onnantól kezdve lehet érezni. Számomra tökéletes a flakon célratörő és tökéletes. 10 pont!:) ( 10/10 )

Illata: Az ízesítő illata számomra nagyon erős és tömény volt felbontáskor. Ízesítés közben természetesen hogy jutott ki a flakonból még erőteljesebb illat áramlott szét a szobában, sőt majdnem az egész lakásban.:D Pipázás közben ami épp most folyik a füst/gőz illata nagyon kellemes almás illat. Illatban inkább édes ízben már más de arról majd az íz résznél térek ki. Tehát az illata elég édes. A zöld almától inkább a savanykásabb illatot vártam, de ettől függetlenül így is nagyon tetszett nekem az illat. ( 10/10 )

Ízről: Nos, az íze valami hihetetlen jó! Teljes mértékben érezni rajta hogy almás ízű az ásvány/dohány. Jelen esetben ásvány. Amint már említettem az illatnál, először savanykásat vártam, de később illatból ítélve édesre számítottam de kellemesen csalódtam benne hogy mégis csak inkább a savanykás íz jött elő itt már. Inkább a zöld almát szeretem így nálam nagyon jól teljesített ez az ízesítő. A közeljövőben vásárolni fogok egy doboz 2almás ásványt is, hogy felmérjem mekkora különbség van a kettő között. Már ha van! ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~40-50 perc

Körülmények: Pipa: Aladin Amira
Szén: Bamboocha (3db)
Cső: Alap aladin szívócső (+1 eldobható)
Hőtartósapka
Zárt szobában a borús kissé szeles időben a konkrét időpont pedig ezek a percek amikor a tesztet írom!:P

(A “Meddig tartott?” kérdésre a válasz csak körülbelüli, a szén mennyiségéből és az ásvány füst/gőzéből ítélve!:))

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.