Shishasyrup – Banán, Banana

Feladó: Bősze Richárd

Termék: Shishasyrup Banán

Csomagolás, külső: A csomagolása tetszik. Szeretem azt, hogy esztétikus és azt hogy szép képek vannak rajta. Nem csak a kép jelzi, hogy milyen ízű ha nem a színekkel is érzékeltetve van. ( 9/10 )

Illata: Mikor kicsomagoltam a terméket már meg csapott az illata aztán amikor a kinyitottam a kupakot, olyan erős illata volt, hogy már egyáltalán nem volt kellemes. Nagy nagyon tömény és édes volt. Ennek ellenére amikor bekevertem a dohánnyal igazi banán illatot éreztem. Nagyon kellemes, nagyon lágy, banános illatú dohányt kaptam következő napra. ( 10/10 )

Ízről: Amilyen kellemes lett az illata, az íze is olyan jó lett. Meglepődtem, mert igazából eddig úgy gondoltam, hogy a vízipipa dohánynak, hogy lehetne már élethű gyümölcsös íze, maximum csak meg közelítheti. Akárki, akármit csinál nem lesz csak banános íze, mindig lesz benne valami mellék íz. Ennek a dohánynak nem volt semmilyen más íze, csak finom banános. ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Egyéb Cigi, pipa dohányt

Meddig tartott: ~40-50 perc

Körülmények: Barna Szofi cigi dohányt áztattam ki egyszer forró vízben, körülbelül 30 grammot. Kinyomkodtam a vizet belőle majd jól szétszedtem és szórtam egy réteg dohányt a doboz aljára aztán egy réteg ízesítőt. Nem csavartam le a kupakot hanem a kis lukon nyomtam ki, így nagyon jól tudtam szabályozni hogy mennyit teszek a dohányra. Körülbelül 5 rétegben csináltam, tehát ötször szórtam rá egy réteg dohányt és arra az ízesítőt. Utána jól össze ráztam és kb 8 óránként megkevertem. Egy sima egyiptomi kerámiába tömtem és több rétegben használtam háztartási alufóliát. Hő tartót is használtam. A pipa egy kisebb noname pipa volt és cocobrico szenet raktam a kerámiára.

Egyéb: Szerintem ezek az aromák nagyon minőségi aromák és az áruk ehhez képest kedvező. Nagyon tetszene az, ha lehetne kifelezetten Shishasyruphoz készült natúr dohányt kapni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.