Shishasyrup – Banános, Banana

Feladó: Molnár Gábor

Termék: Banán shishasyrup

Csomagolás, külső: A termék csomagolását nem is tudom minek nevezzem.. legyen flakon. Nos hát ez a flakon nagyon jól tárolja a Shishasyrupot. Nagyon jól zár és ennek eredményeképpen nem folyik ki belőle semmi. A legutóbbi bulikor sajnos odakoccant az asztal éléhez, de szerencsére nem lett semmibaja, ezért is szerintem jól is bírja ez a flakon. A flakonon van egy kép egy banánról és vannak rajta adatok a flakon tartalmáról és hogy honnan van. Egész jó kis flakon. ( 9/10 )

Illata: Az illata nagyon jó. Nagyon valóságos illata van, mintha épp meghámoznék egy banánt amikor kinyitom a dobozt. Amikor még nem volt kinyitva még nem igazán éreztem az illatát csak nagyon minimálisan. Ízesítés közben is nagyon jó az illata, erős és édeskés. Nekem tetszett mert nagyon szeretem a banánt. Másoknak is aki szinte banánfüggő vagyis imádja a banánt mint én annak ajánlom már így illatból is nagyon megfog tetszeni neki. ( 10/10 )

Ízről: Az íze nagyon finom volt bár kicsit inkább már az íze az ilyen kis banános csokiknak az ízére hasonlított nekem. Ezért is kapta a picit mű értékelést. Ennek ellenére is nagyon finom és édes ízesítőről/ásványról beszélünk. Az íze a teljesen friss, még majdnem zöld banánéra emlékeztetett, amit mellesleg jobban szeretek mint a már nagyon érettet. Így nagyon elnyerte a tetszésemet. és ajánlanám mindenkinek hogy próbálja ki. ( Picit mű, de nagyon finom íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~70 perc fölött

Körülmények: Top mark kék színű vízipipa
Nammor mosható szívócső
Vortex kerámia
Bamboocha szén (3db)
Páncélfólia
Hőfogó

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.