Shishasyrup csoki és menta

Feladó: Budai Tibor

Termék: Shishasyrup Csoki-menta

Csomagolás, külső: 100 milis műanyag palack. Jól zár. Elég kemény a palack fala, ezáltal masszív is. Sehol sem enged, még a kupaknál sem. Annyi negatívumot tudok mondani, hogy összekeverhető egy bizonyos ízesítőjével. ( 9/10 )

Illata: Egyértelműen tömény menta. Amikor felbontottam, megszagoltam, én megkönnyeztem annyira tömény volt. A csoki is kivehető, de nem akkor mértékben mint a menta. Nagyon kellemes erős illata van. ( 9/10 )

Ízről: A menta nagyon jól érződik, de az ét csokis íz is kivehető, szerintem pont el lettek találva az arányok. A menta nem az a túl erős, inkább lágyabb menta íz. A csokis íz tényleg a csokikra emlékeztet,eddig csak csokis dohányt szívtam, de azok mint kakaópor ízűek voltak. Végig egyenletesen adta az ízt az ásvány. Már csak a menta miatt is érdemes kipróbálni, mert nagyon jól hűsít. ( Nagyon finom élethű íze volt )

Meddig tartott: ~60-70perc

Körülmények: 71 centis 2 csöves Top Mark pipa, kitisztítva, tartályban friss hideg csapvíz. Gyári csővel és a gyári kerámiával tömtem, 4 réteg háztartási fóliával sok apró lukkal, elszórtan. 40 milis belga szén, és hőtartó is volt rajta. Durván egy óráig lehetett pipázni, bő “füsttel”!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.