Shishasyrup – Csokoládés ízesítő teszt

Feladó: Rum Gergő

Termék: Shishasyrup csokoládé aroma

Csomagolás, külső: Véleményem szerint a flakonba és a csomagolásba nem igazán lehet belekötni, ugyanis szép,stílusos, és nem utolsó sorban viszonylag egyszerű felépítésű. Egy félig-meddig átlátszó műanyag flakonról van szó, mely 100ml szirupot tartalmaz. Szerintem ez az a mennyiség, mely mindenki számára optimális, ugyanis 300g ásványi kő ízesítéséhez elég. Hátulján számos információ elérhető. ( 9/10 )

Illata: Hát az illatáról nem tudok túl sokat beszélni, ugyanis egy erős, kellemes illat fogadott. Nem éreztem műnek, bár inkább a kakaóra emlékeztetett. Mindeneset jó illat töltötte be a szobát az előkészületek alatt. Egyik barátom aki késett egy kicsit azt hitte tényleg valami csokit ettünk a többiekkel. 10 plusz 1 pont ezeken kívül még említést érdemel az, hogy a pipázás után még jó ideig érezni lehetett a levegőben ez a kellemes nem túl erős illat. ( 8/10 )

Ízről: Na igen az íze. Ez volt az egyik legkellemesebb ízvilággal megáldott ízesítő amelyikkel dolgom volt( pedig már volt néhánnyal szerencsém) különösen tetszett, hogy már a kezdetektől ( kezdés után 2-3 perc) érezhető volt az erős csokis-kakaós duó ízkavalkád. Szerencsére nem az a tipikus túl édes íz volt , szerintem épp jól sikerült. ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Egyéb vízipipa ásványt

Meddig tartott: ~40-50 perc

Körülmények:

47 cm top mark 2 csövű pipa
40 mm threekings öngyulladós szén
Elején hőtartó
Szipkák
Vízbe pár kisebb jégkocka
Klasszikus kerámia
Széntartó konzol
És egy jó kis vígjáték

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.