ShishaSyrup – Frissítő menta, mentás aroma

Feladó: Girardi Loránd

Termék: ShishaSyrup – Menta ízű ásvány és dohány ízesítő

Csomagolás, külső: Egyszerűen nagyszerű. Elmondja, hogy ez menta, és kész. Ez a legkifejezőbb csomagolás amit eddig láttam. A kupak a hagyományos billenős, semmi új. A hátsó címke is az szokásos: gyártó, származási hely, forgalmazó… ( 10/10 )

Illata: Hááát, olyan mint a mentolos rágó csak természetesebb, semmi különös. Frissítő menta illat, közepesen erős, hogyha nem lenne vízipipám akkor inhalátornak használnám. 🙂 Úgy őszintén semmi különös, finom és egyszerű illat. ( 7/10 )

Ízről: Ez is nagyon szimpla amilyet vártam, mint a fogkrém és a rágó keveréke csak nincs olyan erős mű íze csak egy kevés. A barátaimmal rögtön az energia italos után szívtuk így az íze kimosta az előzőt a szánkból és 3 órán keresztül mintha fogat mostunk volna. ( Picit mű, de nagyon finom íze volt) Hogyha hasonlítanom kéne valamihez, az a mentolos rágó, csak nincs az az erős torokfájdító mentol íz, hanem inkább a kicsit természetesebb. Mint a Wrigley’s rágó. Kipróbáltam más kövekkel is citrom, ananász, szőlő… úgy jobban élveztem, ha kevertem őket. 🙂

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~40-50 perc

Körülmények:

Vízipipa: Mitsuba
(szívócső, kerámia is ez a márka)
– szén tartó
– háztartási alufólia mint hőtartó

Szén: 2 korong Three Kings szén

Egyéb: Én inkább mellék ízesítőnek ajánlanám, mert magában nem nagy kaland, szimple frissítő menta, de hogyha citromos, vagy ananászos kőre öntjük ízbombává változik!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.