ShishaSyrup – Görögdinnye, Watermelone

Feladó: Erdő-Bonyár Dominik

Termék: ShishaSyrup Görögdinnye

Csomagolás, külső: Az új(?) csomagolás szerintem nagyon jó, tetszik az új megoldás, azonban kicsit rosszul zár, az első kibontás után ha szállítani szeretnénk valahova nagyon óvatosnak kell lenni, hogy ne folyjon ki, ugyanis a kupak könnyen benyomódik, és ezáltal kifolyhat. Ezt leszámítva, nagyon jó lett a csomagolása, a fontos információk rajta vannak, egy ízletesnek tűnő, csábító görögdinnyével megspékelve. ( 8/10 )

Illata: Az illata kibontáskor tényleg egy finom illatú, friss görögdinnyére hasonlít, de minél tovább szagoljuk, egyre intenzívebb lesz, és kezd átmenni egy túl édes, cukorkás illatba. Azonban mint már írtam is, az elején nagyon finom, élethű görögdinnye illata van, kipróbáltam pár cseppet radiátorra rakni, beillatosította az egész szobát!:) ( 8/10 )

Ízről: Felraktam a szeneket és a hőtartót a kerámiára, az első pár szívásnál alig jött füst, de 2-3 perc után már jöttek a nagyobbnál nagyobb füstfelhők. Be kell, hogy valljam, az illata intenzívebb az ízénél. Ez nem feltétlen negatívum, ugyanis írtam, hogy túl erős, tolakodó illata van. Na ez eltűnt az ízben. Nagyon finom, élethű görögdinnye íze volt. Jó kis málnatea jól passzolt hozzá, egy mentás füstölő illatával megspékelve. Egyszóval, az íze így jó ahogy van, esetleg lehet szórakozni azzal, hogy különféle köveket keverünk mellé a kerámiába, egy mentás-dinnyés tömés mondjuk szerintem finom lenne. Az első 35-40 percbe intenzív, kivehető íze volt, onnantól kezdett gyengülni, de még lehetett érezni a görögdinnyét. ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~40-50 perc

Körülmények: 86 centiméteres Khalil Mamoon vízipipa, csapvízzel a tartályba; Nargilem NXL szívócső; 1. tömés : Sahlar mini phunnel; 2. tömés : Tangiers pico phunnel; 3. tömés : Aladin vortex; Páncélfólia, az elején és a végén hőtartó sapka 3 db egész cocobrico, kivéve a picora, arra 2 db fél.

Szerk: Valóban egyes ízeknek változott a doboza, üzleti okok miatt, de a minőség továbbra is állandó! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.