Shishasyrup – Görögdinnyés ízesítő teszt

Feladó: Csonka László

Termék: Görögdinnye

Csomagolás, külső: Nem nagyon tudok mást mondani mint az eddigi összes tesztemnél. A csomagolás tökéletes. Kemény a fala és jól zárja a melaszt ami azt jelenti hogy nem folyik ki belőle semmi amíg mi azt nem akarjuk. Nyugodtan földhöz is vághatjuk, nem lesz baja és igen.. Én megpróbáltam:D Karcolás sem lett rajta. Szépen felmatricázva kapjuk meg egy elég ízletesnek tűnő görögdinnyével rajta. Csábító látvány volt, ezért is vettem meg. Röviden Tökéletes! ( 10/10 )

Illata: Nagyon kellemes és édes illata volt az ízesítőnek még így a flakonból. Ízesítés közben persze erősebben lehetett érezni így hogy felszabadultak az illatok. Kissé sárgadinnye volt inkább az illata de lehet hogy csak az én orromat csalta meg. A két hetes ízesített ásványnak az illata már szolidabb volt sokkal inkább előjött a görögdinnye illat. Amikor beleszagoltam alig vártam már hogy pipázhassak belőle egyet. Amit még aznap este vagyis tegnap este meg is kíséreltem. Az illata nagyon jó volt! ( 9/10 )

Ízről: Itt is akárcsak az illatánál volt egy olyan érzésem mintha nem is görögdinnye, sokkal inkább sárgadinnyét szívnék.. de ahogy haladtunk az idővel erősödött az íz és kezdett görögösödni:D Nem volt az az igazi görögdinnye íze, főleg hogy épp dinnyéztem mellette..:D Ettől eltekintve nagyon finom volt. Vízipipázás után is jó ideig éreztem a nyelvemen az ízt és nagyon jó volt még utána is érezni azt a kellemes édes görögdinnyés ízt. Igazi nyárias ásvány! ( Picit mű, de nagyon finom íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~40-50 perc

Körülmények:

– Aladin amira 70cm pipa
– KS mosható szívócső
– 3darab cocobrico szén
– El n***s mini phunnel
– 4 réteg háztartási alufólia
– Aladin hőfogó

Egyedül egy jó kis szuperkupa nézés közben zárt szobában tippmixért izgulva!:D

Egyéb:

Remélem megfelel az elvárásoknak, előre is köszönöm!:)
Shisha<3

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.