ShishaSyrup – Kókusz, Coconut

Feladó: Sipos Bence

Termék: Kókusz

Csomagolás, külső: A csomagolás nagyon szépen kialakított és tökéletesem záródó tubus. Többször leejtettem és nem történt semmi baj. Nyugodtan lehet hurcolni és nem kell félteni az ütődéstől. Strapabíró kis tubus. A tubuson megtalálható minden szükséges dolog. Az elején egy csábítónak mondható kókusz található a hátulján pedig információk a termékről. Első ránézésre kifejezetten azt sugallja a külseje amikor még a boltban nézed “hogy vegyél meg! nem bánod meg!”. Gondolom valami ilyesmit érezhetett a barátom amikor ezt az ízesítőt választotta. A csomagolás tökéletesnek mondható. 10 pont. ( 10/10 )

Illata: Az illata nagyon erős és kellemes egyben. Teljesen érezhető hogy kókusz. Amint kibontottam nagyon megcsapott a finom illat. A már ízesített ásvány illata már gyengédebb és lágyabb. Szinte érzem a számban az ízét már csak az illat által. Amikor pipáztunk vele a füst illatában is nagyon érezhető volt hogy mit is szívunk. Többen is megjegyezték hogy nagyon kellemes illata van a füstnek. Nekem nagyon tetszett. 9 pont. ( 9/10 )

Ízről: Nagyon rég ettem kókuszt de ennek ellenére is feltörtek az emlékek amikor ettem mert annyira valósághű volt az íze pipázás közben. Hosszú ideig éreztem a számban az ízt mikor még ment körbe a cső mivel senki sem akarta továbbadni annyira jó íze volt. Szívásközben egyszerre édes, lágy, szinte érzem hogy krémes. Teljes mértékben megvoltunk elégedve az ásvány, vagyis hát az ízesítő teljesítményével. Mindenkinek bátran ajánlom ezt az ízt. ( Nagyon finom élethű íze volt )

Meddig tartott: ~30-40 perc

Körülmények: Társaságban konkrétan 5 ember házibuli elején még egy kis hangulatfokozásra. Top mark pipával, alapszívócső és nammor szívócsővel. Alap kerámia, hőfogó és 3 cocobrico szén. Zárt térben, igaz elég nagy épületrészben.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.