Shishasyrup teszt – Áfonya, Blueberry

Feladó: Kovács János

Termék: Shishasyrup Blueberry

Csomagolás, külső: Egyszerű kis flakon, nagyon jó aromazárással. Ami külön tetszik benne, az a lecsavarható kupak, így nem kell a pici lyukon keresztül kipréselni az esetlegesen szükséges teljes mennyiséget. ( 8 )

Illata: A tetőt lecsavarva egyből megcsap az áfonya illat. Mélyebben megszagolva még erősebb, kicsit talán tolakodó, de én az ilyet szeretem, hisz ami már illatában sem ilyen, attól mit várhat az ember ízben? Szerencsére teljesen megegyezik a Blueberry Shisharoma kavics illatával. ( 8 )

Ízről: Nos igen, az íze. Az első pár szívásnál nem túl erős, nem igazán karakteres. Kezdtem picit csalódott lenni, főleg az illata után. Aztán még pár füstfelhő és az íze kezdett “beérni”, erősebb és édesebb lett. Kb.10 perccel a kezdés után már kimondottan finom fekete áfonya íze volt, akárcsak a most újraízesített kavicsnak eredetiben. Bár az intenzív illat után én el tudnék képzelni ettől még erősebb ízt is, de lehet, hogy ez betudható annak, hogy a gyári kavics jobban át van itatva az aromával. Vagy egyszerűen csak kevesebb időt vártam az ízesítés után…. ( )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~40-50 perc

Körülmények: 68cm-es Aladin Evolutin Persia, gyári Aladin cső, hagyományos egyiptomi kerámia, Fourty-Four 40mm-es szén, Nargilem páncélfólia.

Egyéb: Teljesen biztos vagyok benne hogy Phunnel kerámiával és természetes szénnel még ettől is finomabb lett volna. Sajnos ezek hiányában csak a fenti összeállítással tudtam kóstolni, de ettől függetlenül nem okozott csalódást! Még annyit, hogy miután beindult, ez az újra ízesített kavics (akárcsak az eredeti) olyan füstfelhőket produkált, ami a legmárkásabb dohányokat is megszégyeníti. Ráadásul én nem igazán szeretem a dohányt (csak néha szívok), ezért külön öröm, hogy feltalálták ezt a fajta alternatívát!

Köszönjük a tesztet és örülünk, hogy egy jó alternatívát adhattunk számodra és mások számára is, mely minőségi! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.