ShishaSyrup teszt – Vanília

Feladó: Révhelyi Balázs
Termék: Shishasyrup – Vanília ízű vízipipa ásvány és dohány ízesítő

Csomagolás, külső: Nagyon szép jól záródó műanyag flakonban van. A flakon elején található matricán felvan tüntetve a gyártó a honlap cím és az izesités. És egy nagyon szép ábrázolás a vaniliáról.
A hátulján egy fehér cimkén felvan tüntetve a származási hely, a felhasználási javaslat. Nem alkalmas emberi fogyasztásra stb.Tartalma 100g ami szerintem 100 ml-ernek jobblenne. Az összetevők glicerin, ivóvíz,aromák, és épp ezért jobb a többi izesitőnél mert nincs benn cukor. ( 6 )

Illata: Az illata finom vanilia illat. Ez az igazi tömör finom vanilia amit a igazi vaniliánál érezni lehet.A legfinomabb vanilia amit meg szagoltam. Köze nincs az autó illatósitós vaniliához. Ez tényleg vanília. A Nak vaniliára hasonlit az illata. ( 10 )

Ízről: Ize szerintem egy kiicsit mű. Az illathoz képest kicsit csalódtam. De nem vészes így is finom karakteres íze van. De még így is veri a dohányok ízvilágát. Nekem bejött ez az íz is. Sokkal jobb ez az izesitő mint a többi dohány izesitő. Füstje is ugyanakkora mint a gyári kavics-é. Egy szóval nagyon jó. ( Picit mű, de nagyon finom íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~60-70perc

Körülmények:

Vizipipa: Aldn Nomád

 Szivócső:

Rzn mosható szivócső

Kerámia: Eredeti Aldn Vrtx

 2 réteg háztartási alufolia

Szén: 3 fél Ccbrco

Szia Balázs, köszönjük a tesztet. Küldjük a következő adagot. Hogy legyen mibe szórni, lesz mellette egy kis natúr kavics is…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.