Shiasasyrup teszt – málna

Feladó: Bock Martin
Termék: ShishaSyrup málna

Csomagolás, külső: A termék csomagolása átlátszó. A doboz anyaga erős műanyag. Ez nagyon jó mert ha véletlenül leejti az ember akkor sem lesz semmi baja. Tetején 3 guszta málnát láthatunk. A doboz  jól záródik,a melasz nem folyik ki bár lehet érezni egy kicsit a málna illatot. Az ásvány csomagolásával összeségében meg vagyok elégedve. ( 9 )

Illata: Az illata szerintem hasonlít a málnához de van egy kis “mű” beütése ha közelről szagolod. Kíváncsiságból leszedtem a tetejét és úgy hagytam kb fél órán keresztül. Azt tapasztaltam hogy a szobában nagyon finom málna illat lett és az a  bizonyos “mű” mellékillat eltűnt. Az illattal maximálisan meg vagyok elégedve. És most lássuk az ízét..!!:) ( 10 )

Ízről: Hmm.. az ízről…Megtömtem a kerámiát és jöhetett rá a szén.. Felraktam rá és utána vártam pár percet hogy a hő átjárja az ásványunkat. Már az első pár szívásnál érezni lehetett hogy ez nem akármilyen ásvány. Finom karakteres élethű íze volt.
Nekem nagyon ízlett.40-50 perc után azt vettem észre mintha csípné a torkomat. Véget ért a tömés. De sebaj mert nem kell kidobnom a kavicsokat mehet vissza a dobozba és egy kis összerázás után újra használatba vehető. Ez is egy nagy előnye a köveknek. ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Egyéb vízipipa ásványt

Meddig tartott: ~40-50 perc

Körülmények: Aladin 56cm-es pipával történt a tesztelés. Természetes szenet használtam (Cocobrico, kettő  2.5 centimétereset).A tartályba jéghideg vizet töltöttem úgy hogy a csövet 3 cm-re lepje el. Az ásványokat hagyományos kerámiába raktam.

Egyéb: a füstről nem beszéltem még,tehát a FÜST:óriási,szép,fehér füstöt adott. Tapasztalataim szerint ennek az ásványnak volt a legnagyobb füstje az általam kipróbált kövek közül. Szóval én a füstre 10-es skálán 11-est adok:)

Shiasasyrup teszt – málna” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Szia Martin, köszönjük a tesztet. Örülök, hogy ízkik a málnás vízipipa-szirupunk. Az illathoz annyit hozzátennék, hogy a nyers (hideg és tömény) illat gyakran nem az, ami a füstölgés közben érezhető. Nagy dilemma ez a fejlesztésnél, de mindi az alapvető cél győz. mivel élvezeti cikkrőkl van szó, legyen élvezetes a használat közben. Amikor mi tesztelünk, éppen ezért hidegen nem is szagolunk, hanem csak üzemi hőmérsékleten:-)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.